promocorp

Munkatársaink
PDF Nyomtatás E-mail

HOPPÁL- KOVÁCS EDIT

Diós Editügyvezető, senior tanácsadó, business coach - (korábban Diós Edit)

Edit tizenegy éves tanácsadói tapasztalattal, valamint tíz éves  felsővezetői háttérrel a D-Verse Consulting tulajdonos - ügyvezetője, emellett közel egy évig egy nemzetközi fejvadász és szervezetfejlesztő cég country managereként számos projektet vezetett egy tíz fős tanácsadói csapattal. Kiemelten fókuszál a humán szolgáltatások portfóliójának fejlesztésére, a módszertani elemek tökéletesítésére, az innovatív és hatékony megoldások megtalálására. Legfontosabb kompetencia területei: felsővezetők fejlesztése, coaching, kompetencia felmérések (360 fokos felmérések, AC /DC), sales tréningek, executive search. Edit humánerőforrás menedzserként másoddiplomázott az ELTE pszichológia tanszékén, előtte matematika – fizika szakos tanári diplomát szerzett az ELTE-n. Tanácsadói tevékenységét megelőzően a pénzügyi szolgáltató szektorban kiválasztási és fejlesztési vezetőként, HR tanácsadóként, regionális trénerként működött. Később négy éven át értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott egy nemzetközi bankcsoportnál. Kapcsolat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


TÓTH ORSOLYA

Tóth Orsolyatanácsadó, pszichológus

Orsolya pszichológusként, szervezetfejlesztőként működik. Feladata, hogy üzleti partnereinket a humán tőke tervezésével, fejlesztésével kapcsolatban támogassa a stratégiai célok elérése érdekében. Mielőtt Orsi csatlakozott a D–Verse Consulting csapatához, egy hazai, később egy nemzetközi fejvadász és szervezetfejlesztő cégcsoportnál dolgozott, elsősorban kompetencia felmérésekkel kapcsolatos projektmunkákban (AC/DC, 360 fokos felmérés, management audit, kompetencia alapú interjúk). Jelenleg is ezek a legfőbb tanácsadói területei. Orsi az üzleti élet mellett life coach-ként és pszichológusként, képzett pszichodramatistaként segíti a fejlődni vágyókat.


LANTOS ADRIENN

Lantos Adritanácsadó, marketing szakember

Adrienn tanácsadóként elsődlegesen marketing kommunikációs projekteket vezet, valamint PR szakemberként  támogatja ügyfeleink üzleti céljait. Mindezek mellett számos projektet vezetett egy hazai fejvadász cégnél, ahol elsősorban az ügyfelekkel való magas színvonalú kapcsolattartás, illetve a kompetencia alapú interjúk lebonyolítása tartozott feladatai közé. Adrienn tanácsadói tevékenysége mellett több éve marketing igazgatóként működik egy nemzetközi alapkezelőnél.


FRÜHAUF ATTILA

Frühauf Attilatréner, mediátor

Attila 2006 óta foglalkozik önismereti és készségfejlesztő csoportok vezetésével, a munkájához kapcsolódó módszertani háttér kidolgozásával.  Tapasztalatait kezdetben a szociális szférában szerezte, majd ezt követően, immár több mint négy éve  vállalati outdoor csapatépítő tréningek, rendezvények vezetését és lebonyolítását végzi - elsősorban a kommunikácós, együttműködési, konfliktus és problémamegoldási kompetenciák fejlesztése a területe. Az itt szerzett tapasztalatait a közszférában is alkalmazza a bűnelkövető fiatalokkal kapcsolatos prevenciós, tréneri munkájában. Emellett alapképzettséget szerzett az igazságügyi mediáció területén is.


SZMOLKA ORSOLYA

Szmolka_Orsolyaprojekt koordinátor

Orsolya a projektek sikerességéhez nélkülözhetetlen háttérfeladatokat végzi és junior munkatársként segíti a tanácsadók munkáját. Kiválasztási projektjeink során fontos szerepet játszik a kutatómunkában, a jelöltek előszűrésében. Korábban trénerként szerzett tapasztalatokat: több nemzetközi ifjúsági projektben vett már részt. Orsolya jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatója. Több önkéntes szerveződés aktív résztvevője, színészként öt éve tagja egy győri színjátszó egyesületnek és a MonoStory Erődszínházi Társulat tagja. Négy nyelven beszél.